Kommentezés

Spanoskodás

Söntés

A Buszos Karesz vagyok. A Buszos, így nagybetűvel, ahogy mondom. Iszom, aztán leírom.
Az Atlétás Bandi is ilyen, csak kicsit meredekebb. Hegyeset köp.

Amivel talán senkinek nem kéne találkozni, mégis mindenki ismeri: VBK, Balikóla, Niggervadász megvan? Itt a helyed, tesó! Rakódj ide mellénk a pulthoz, meg hozz egy sört, hogy ne kelljen kérnem! A következő kör az enyém.

email
  • abuszoskaresz gmail
  • atletas.bandi gmail

Hírek - Söntés galéria és Azelőtt blog

Na most szittyó nélküli poszt így vasárnap estére, két ügyet jelentek be nektek:

  1. Elindult a Söntés galéria, ahol a posztokban előkerülő italokról lesznek fényképek, ide bárki piája bekerülhet, szóval küldjetek bátran fényképeket, a mjélem itt van jobb oldalon. Az első kép beküldésének örök dicsősége gyvy-é, lehet folytatni!
  2. Folytatódik az Azelőtt blog, amit nagyon szeretek, talán újra lesznek posztok, úgy, mint azelőtt. Az új poszt a szendvicsről szól, olvassátok boldogan!

Olvassatok, kommentezzetek, szeressetek bennünket továbbra is, mi is így vagyunk veletek.

Kevert

Ez mindennek az alja. Palackozva ennél rosszabb ital szerintem nem kapható. Házilag barkácsolni persze biztos lehet valamit, de ez az aranyló-pirosló golyvás üveg még az alsó polcokon is jogosan szégyenli magát.

Barackalma

Gyümölcsmámor! Barackpálinka, almalé, ínyenceknek még szóda is. A gyerekadag 2 deci, a férfiak söröskorsóban isszák. Én mondjuk nem tartok gyümölcsnapot, kinek kell a sav, érted, akkor már inkább legyen csirke-rizs nap, azt irány a Stallone, lehet hörögni a mázsaharminccal.

Fröccsök

Jó magyar emberhez mérten szeretem a bort. Az urak itala, kétség se férhet ehhez. Kiskölyökkoromban is figyeltem az idős tagokat, akik gondosan hátrasimított séróval, köldökig kigombolt ingben, összetekert Népsporttal a hónuk alatt üvöltve fröccsöztek a Dózsa-Fradi alatt a Bika presszóban. Abban az időben még ez a gömbölyű talpatlan decispohár is divat volt, nem tudom, emlékeztek-e rá. Az aljuk mindig lila foltot hagyott a cigivel kiégetett műanyagabroszokon. Micsoda élet volt az! Nem ám ezek a mai diszkók, meg yuppie kávézók, ahová, ha bemész és kérsz egy szőkét, kibasznak, mert azt hiszik, hogy kurvázni akarsz. De most akkor itt el lesz mondva minden a teljesség igénye nélkül.

Posztajánló: Alkeszteszt

Lilakutyák ivócimbink készített egy komoly pszichológiai tesztet, nincs mellébeszélés, egy kérdésre kell válaszolni, és kiderül minden!

Csekkoljátok, aztán mehet az elemzés, hogy ki milyen ember :).

Konyakkóla

Na nem ilyen úri Coke & Henessyről lesz ám szó, hanem alsó polcos Napóleonról gépi kólával. Kisfröccsöspohárban 0.2-ig. Vagy abban a vastagfalú üdítősben, amit viszkisnek mondanak a pultosok, pedig nem az.

Naplemente

Reklamáljátok napok óta az első igazi pinaragasztót, hát tessék, itt a gyümölcsvodka narancslével. Plusz egy feles vodka, ha valami részegséget is akartok a piros ásítás előtt.

Kislányok piája, de annyit elmondanÁk, hogy ezt kölyökkoromban nyakló nélkül vedeltem azért én is. Kicsit édes, kicsit gyümölcsösen fanyar, lehet inni télen-nyáron, mintha jó lenne.

Szárnyas fejvadász

Feles jéger energiaitallal. Ne gyere nekem azzal, hogy nem szeretem a jégert, meg nem szeretem az energiaitalt. Senki nem szereti alapból, ez tanult élvezet. A negyediket már kérni fogod!

Szőke vadász

Vagy csak simán A Szőke. Minden borkoktél legalattomosabbika. Hát mitől is lettünk volna a legvidámabb barakk még az átkosban? A jó (és szar) bortól és a kiváló nők végett! Aztán jöttek a nyugatiak, lett kóla meg narancs, mi meg győztük keverni őket azzal, amivel csak tudtuk. A vörösbor ment a kólához, a fehér meg a szőkéhez.

Istennyila

Az Y poharat el lehet felejteni, eltartott kisujjra sem lesz szükség. Vodka, citromlé, korty szóda. Takk, húzóra, ha mondom, addig senki se vagy az én szemembe! Jég mehet bele, ha kell, csak le ne nyeld.

Paraszttekila

Na ez nem bolti cucc, azt elmondom. Vagy ha valahol ilyet kiadnak a pultból, akkor elég kemény helyen jársz. Lehet, hogy Mexikó hangulatához a citromos-sós-zöldalkohol íz jól megy, de mi itt máshogy isszuk: házi borpárlat, szelet kolbász, pirospaprika, ez a recept. Ha nincs borpárlat, valami keményebb törköly is jó.

Vébéká

Csöcsös a pultoscsaj, mi? Makkoltatást is elviselnéd? Vágj be egy olyat nála, hogy:

- VBK-t leszelszíves?! ...Höhö, ViszkitBazmegKólával!

Innentől a legmorcosabb melinda is megadja magát, na meg a számát, vagy msn-címét. Ki tudja, hogy csajoztok manapság. Talán még egy mosoly is bevillan! Lényeg az, hogy a sok madár csak verje a vörösboroskólát vagy a vadászt! A jasszok a visszkásszt isszák. Persze jéggel. Ezek kézenfogva járnak együtt, mint a dugás meg a szopatás. Vagy ahogy az öregem mondta, mint a szegénység, meg a bánat.