Kommentezés

Spanoskodás

Söntés

A Buszos Karesz vagyok. A Buszos, így nagybetűvel, ahogy mondom. Iszom, aztán leírom.
Az Atlétás Bandi is ilyen, csak kicsit meredekebb. Hegyeset köp.

Amivel talán senkinek nem kéne találkozni, mégis mindenki ismeri: VBK, Balikóla, Niggervadász megvan? Itt a helyed, tesó! Rakódj ide mellénk a pulthoz, meg hozz egy sört, hogy ne kelljen kérnem! A következő kör az enyém.

email
  • abuszoskaresz gmail
  • atletas.bandi gmail

Konyakkóla

Na nem ilyen úri Coke & Henessyről lesz ám szó, hanem alsó polcos Napóleonról gépi kólával. Kisfröccsöspohárban 0.2-ig. Vagy abban a vastagfalú üdítősben, amit viszkisnek mondanak a pultosok, pedig nem az.

Általában ez már csak éjszaka kerül elő, éjfél után, amikor legalább egy valaki már becsandázott a vendégtérbe, feltakarítani ugye nincs idő:

Hát hány felé szakadjak, a poharakat is be kell szedni, az Andi is beteg, helyette pultozok, a hamusok is rám maradnak, majd összesöpri, aki odapiszkított!

Hát persze, bazmeg, magáról nem tud a gyerek, de majd hoz egy gőzborotvát a csomagtartóból, azt lecsapja a mocskát, hogyne. Meg kezet azért moshatnál a melegszendvics előtt, theee!

Ezeken a helyeken a budi többnyire fémből készül, ülőke nullkilométeresen sem volt rajta, egyesek szerint úgy kell ilyennél prátozni, hogy fellépsz a fém peremre. Hát ez mi, érted! Mondjuk engem különösebben nem érdekel, legfeljebb pisálni megyek, az meg megoldható úgy, hogy az ajtóból a fém csésze körüli tócsába küldöd neki, úgyis nyakig érő gumicsizmában takarítják.

Na de ott tartottunk, hogy odamész, kérsz 5 konyakkólát, ismerős zöld üveg kerül elő, kis izgalom kerülget, hogy vajon a jól ismert V.S.O.P. minőség visszajön megint a torkodból egyből a pultra, vagy nagy nehezen lenntartod két nagy slukk kékmultival, és utána már jó lesz, minden lesz. Tálcát becsszó, visszahozod, csak indulhass már vissza, sietni kell, mert felkavarja a gyomrot a liternyi mocsok szaga, paff, az első húzóra, slukk-slukk, a kurvaanyját, a kurvaanyját bazmeg, nyuszi vagy a másodikat letolni, anyád az, nem vagy ember a szemembe, ha nem iszod meg, háromba kell már harapnod a másodikat, fájdalmasan összegyűlt az alján az aroma, dréheres tálca harminc métert repül az ablakon, te köröd jön, Hozé, itt csapatjuk reggelig, úgy éljek bazmeg!

Miből áll?

  • feles kommersz borpárlat
  • 1.5 deci kóla

Kik igyák?

  • csóró egyetemisták ünnepléskor
  • perverzek
  • azok az alkeszek, akik azt hiszik, hogy a 80-as években ők konyakoztak

Kik ne igyák?

  • akinek már jött vissza a torkából az egész

A bejegyzés trackback címe:

https://sontes.blog.hu/api/trackback/id/tr902456032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kenájkikit 2011.02.09. 20:29:19

sihíjj, de gyönyörű írás, ez szívből jött apa az egyszer biztos:D nekem -szerencsére csak egy rövid- konyak kávés időszakom volt, ellehet képzelni pászmeg az mi:D mer' a konyakot azt melegen kell inni, érted.:D

kenájkikit 2011.02.09. 20:34:21

blogmotor meg üvöltve okádjon!

mrs.starkey 2011.02.09. 21:27:46

háháhá, az utolsó bekezdés gecijó!!!!!!!! :D 5*
pont múlt pénteken néztem egy puccos étterem itallapján, hogy van konyak, ami 4 cl 5200 ft. de gondolom ehhez nem feltétel, sőt. :)

2011.02.09. 21:29:15

Ez szanaszéjjel baszott nosztalgiafless, hallja Bandi Bátyám. A vécE leírása különösen szíven ütött. :D

Gondolom, ez az a tipikus vidéki kisvárosi/falusi/nagyközségi hely, a nyakig tangás tizennégy éves kiscsajokkal, meg a rájuk nyomuló 40 plusszos, _szerelemfogantyús_ fazonokkal. Meg a dídzsé gyerek írott cédéről nyomassa a Pirosbiciglit - urbánus bölcsész arcoknak rossz hír, a Tantra Lounge-ot meg a Buddha Bart nyugodtan el lehet felejteni, TÉNYLEG nem kéne itt ilyeneket kérni a lemezlovas sráctól, semmi jó nem volt még az ilyenből, na.

Ami az enteriőrt illeti, kurva szar elrendezésben huszassal működő verekedős automata, cseresznyésgép, dartsot ide betenni olyan kockázat lenne, mint Osamának megadni a jenki nukleáris rakétarendszer központi irányító kódját. Meg a biliárddákó is csak eltörik, amikor öt méterről odabassza a havergyerek, te meg nem tudod elkapni a gyengült motorikus funkciókból kifolyólag. De az a jó benne, hogy szálkásan törik, szépen össze lehet illeszteni, utána visszaficcen az állványra. Aztán te csóválod legjobban a fejed, meg cüccögsz, amikor a következő kompánia versenyzője kézbe fogja, és szétesik. Nem valók ide ilyen műszerek, na. Esetleg még valami _ehhte_ strapabíró csocsóasztal. Esetleg. Üvegezett persze, mert megesik, hogy időelőtt "lefújják a meccset". (Ha ezt a kifejezést nem ismered, vedd észre, hogy nem vagy a barátom.)

A vécébe meg gyakran nem is piszoár van (már a hangzása – „piszoár” - is milyen büzettes, érted, ilyen lejönnek arcoskodni meg kritizálni az alul is trimmelt, pesti faszhuszárok jellegű), hanem jóféle, hosszú hugyolda. A rókával se kell itt pepecselni vágod, hadd szóljon egy méterről, ha fele a falra megy se gond.
Ja, és szimbiózisban működik a közeli északai gyorsbüfével: „-Kecsapmustármajonéz? - Igen!” csalamádés hambi, (esetleg fasírt a bátraknak), a fujtás végett.

Hozé…? :D

mrs.starkey 2011.02.09. 21:45:28

@tff: valahol biztosan van egy pucérnős poszter is. leginkább a voksán virág.
meg kaja lehet még a hambi mellé rokkerpizza, azaz zsíros kenyér, egyenletlen paprikakupacokkal és hagymakockákkal.

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.02.10. 16:45:06

@mrs.starkey: nem, ehhez nem kell konyak, jól látod :)

@tff: azaz, hugyolda alap :D Papucsban belépni nem javasolt. Van az a fajta is, amikor még ilyen vályút sem fúrnak a falra, egyszerűen betonból öntenek egy kis peremet a földre, aztán onnan folyik egyből a szomszéd büfé oldalába. Kézmosás szándékáért bicskázás jár.

mrs.starkey 2011.02.10. 23:41:24

@Atlétás Bandi: @tff: hát de fúj már! :)
amúgy "reggel konyak, este konyak, ettől leszünk mozgékonyak." (lányok "hajlékonyak", bár melyik lány konyakozik, ugyebár.)

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2011.02.11. 11:44:40

Kólával, bazmeg, bármit meg lehet inni. Én egyébként nem is értem, ezeket a kommersz szeszeket minek gyártják ilyen ízekben? Vagy ez már pszihcológia? A kevertet még értettem, nem kell bele lónyál, de a többi? Miért nincs egyszerűen csak technokolos, édes-technokolos meg barna technokolos, azt jóvan?

Viszont láttam egy nagyon korrekt vegyigyümit nemrég, nem szaroztak a marketingesek, ráírták kurva nagy betűkkel, hogy 50%, azt jóvan. Még csak nem is öklendeztem tőle, mert ezt, ugye, ki kellett próbálni.

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2011.02.11. 11:47:23

Még a takarításról. Én elég durva arcokkal szoktam piálni, de mi azért feltakarítjuk egymás hányását, meg ha úgy jön ki, segítünk a pultosnak. Igaz, mi majdnem mindig annyira szarul nézünk ki, hogy a kidobatás pengeélén egyensúlyozunk, olyankor meg jó, ha tudják, hogy amúgy jófej vagy:)

mrs.starkey 2011.02.11. 19:00:35

@lilakutyak: egy barátságban mérföldkő, amikor először fogod a másik haját hányás közben.

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.02.11. 20:02:13

@lilakutyak: igen, én is elég nagy hülyeségnek tartom, hogy megpróbálnak ízeket elérni, a gyárakban is tudniuk kell, hogy nem sikerül.

Én sem hagyok magam vagy más után a mocskot, bár nem jellemző h behányok valahova. Akit a posztban írtam, azok inkább ilyen 16 éves körüli gyerekek, akik még nem tudják, hogy hogy megy ez az egész.

Hurri Kán 2011.02.12. 15:59:13

Kólát nem iszok. Sem konyakkal sem semmilyen formában.

2011.02.13. 13:06:41

Mi van a Karesszal? Nagyon el van tűnve...

Ha ez a blog olyan dídzsés-számkérős rendszerben is működik, akkor javasolnám a kultitalok közül a vadász és a dízel bemutatását.

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.02.13. 14:26:31

@tff: te kérhetsz! :D
Jó kis fosatós, piros habos nagyvadászok! Remélem a Karesz összeszedi magát, mer ő az igazi _borász_ :))

@gyvy: sok mindent elvisz a kóla, néha hasznos

2011.02.13. 17:18:59

@Atlétás Bandi:

Hűha... Elképzelem, ahogy a Karesz szomeliékedik a Borbarátban ezzel a Modor Tibi gyerekkel, és köszönöm, nincs több kérdésem... :D

Gondolom, az a fajta autodidakta vegyész lehet az ombre, akinek szőlleje sosem volt, mégis mindig van otthon pár hekto jóféle pancsolt bor műanyag kannákban a sufniban, a raklap kristálycukrok mellett. ("Most nincs félédes vörösöm, tesókám, de gyere vissza egy húsz perc múlva.")

A Buszos Karesz 2011.02.14. 20:54:20

@tff: @Atlétás Bandi: készüljetek a holnapi posztra, Karcsi bácsi nem tűnt el, csak elkapta derékba a faszt mostanában kicsit:D

A Modor Tibi pedig inkább sörös:D Amúgy azt én is megnézném, ahogy elégedetten cuppogunk meg bólogatunk egy jó noha-verseny kóstolóiként, _ítészeiként_. Tüdőig felhúzott kordbársony nadrágban, hózentrógliban, szép aprókockáskockás ingben. Csuda kis lyukacsos velúrbőr cipőben, szarukeretes szemüvegben, félrefésült hajjal:D

2011.02.14. 21:11:51

@A Buszos Karesz:

Készülünk, előre is köszi. :)

Addig kis ehhte, oridzsinált cigánykondi: :D

www.youtube.com/watch?v=vtZleD6wV04

mrs.starkey 2011.02.15. 01:13:04

@A Buszos Karesz: navvvvvvvvvvvégre.
én már nem is merek reklamálni, mert a végén már nem ülhetek az asztalotokhoz.......

Vágási Matyi 2011.03.14. 03:52:17

Egyik legundormányabb bekúrásom Napoleon konyakhoz köthető, valamilyen multis Cappy-vel. Haver bemarketingelte, hogy mennyire kurva jó is ez, természetesen ketten rá is érkeztünk.
Annyira ihatatlan szar volt még bekeverve is, hogy azonnal öblítő kellett utána, ezért haverom félúton kiszállt a buliból, én meg vállaltam a maradékot, azaz majdnem az egész üveget...

@tff:
A fémtálca újrahasznosítása volt egy gyönyörű megoldás az egyik helyi diszkóban: ha már nem fussa' 3 piszoárra, hagyd meg a tálcát, és csempézd ki az aljával együtt! Úgy néz ki, mint egy elbaszottul sekély fürdőkád. Bravúros.
süti beállítások módosítása