Kommentezés

Spanoskodás

Söntés

A Buszos Karesz vagyok. A Buszos, így nagybetűvel, ahogy mondom. Iszom, aztán leírom.
Az Atlétás Bandi is ilyen, csak kicsit meredekebb. Hegyeset köp.

Amivel talán senkinek nem kéne találkozni, mégis mindenki ismeri: VBK, Balikóla, Niggervadász megvan? Itt a helyed, tesó! Rakódj ide mellénk a pulthoz, meg hozz egy sört, hogy ne kelljen kérnem! A következő kör az enyém.

email
  • abuszoskaresz gmail
  • atletas.bandi gmail

Szárnyas fejvadász

Feles jéger energiaitallal. Ne gyere nekem azzal, hogy nem szeretem a jégert, meg nem szeretem az energiaitalt. Senki nem szereti alapból, ez tanult élvezet. A negyediket már kérni fogod!

Na ez sem a pultosok álma, szakmailag nem kihívás rálötykölni a tuttifruttit az agancsos kólára, ráadásul a vendégek is úgy betorzulnak tőle, hogy alig lehet őket szabályozni. Persze cserébe lehet okosítani az arányokkal, Ferenckeserűkkel, meg hát a szervízprocent is egyre bátrabb, értitek, szóval azért sajnálni nem kell senkit.

Ha nem csak gyorsan elkészülni akartok a két óra múlva kezdődő Sensation Whitera, hanem kell valami mutatvány is, kérjétek úgy, hogy abban a lapos, vastag falú (puttó helyeken viszkisnek mondott) pohárba belerakattok egy hasonló formájú felespoharat, a kicsibe mehet a jéger, a külső körbe meg a Burn, vagy bármi más, csak a színe végett mondom ezt, és akkor lehet úgy inni, hogy az orroddal kitámasztod a kis poharat, és ivás közben keveredik össze az anyag. De nem muszáj majomkodni, apentás üvegbe is be lehet ütni, aztán majd elfogy út közben.

Miután leér, több minden történhet, a legvalószínűbb az, hogy mivel úgy érzed, hogy teljesen tiszta vagy, talán csak egy kicsit frissebb és gyorsabb, mint máskor, de ez csak érzés, ugyanúgy leesel a színpadról, ahogy a boroskólától, ugyanúgy hülyeségeket beszélsz, mint bevodkázva, tényleg nem fogják érteni, hogy mi köze a Livin In a Vida Locának a plafonról egyfolytában lefelé mászó pandához, aki azt kiabálja, hogy "túl sok, túl sok! Túl sok." Akkor se lepődj meg, ha fagyitölcsérrel elvágják közben a fejbőröd, tovább kell menni, nincs mese!

Miből áll?

  • 1 egység Jägermeister
  • 1.5-2 egység energiaital
  • esetleg jég, de az csak lassítja a tempót

Kik igyák?

  • kellően felelőtlenek
  • akiknek egy este túl rövid

Kik ne igyák?

  • akik fáradtak
  • szív, vérnyomás, stb. téma, tényleg nem érdemes azzal szórakozni, na

Minden energiaital csomagolására ráírják, hogy ne keverd alkohollal, és ezt azért érdemes is betartani! Ez azért fontos, mert ismeretlen italként (nem mondom úgy, hogy kezdő fogyasztóként) meglepő eredményei lehetnek egy ilyen estének. Ennek részleteiről, hatásairól, stb. később lesz szó. Fogyasszátok felelősséggel!

A bejegyzés trackback címe:

https://sontes.blog.hu/api/trackback/id/tr322598302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mrs.starkey 2011.01.20. 09:19:28

nnna, ez sem az én italom... úgy hat éve nagyon összevesztem a jégerrel és azóta sem békültünk ki. csajpiát akarok!!!! :)

A Buszos Karesz 2011.01.20. 10:14:01

@mrs.starkey: lesz itt minden, zsákbanfutás, ökörsütés, majális, egyet se aggódj:)

jégerrel az a baj, hogy itatja magát. annyit meg lehet belőle inni, hogy észre se veszed, hogy kétszer is hánytál már és hogy valaki már réges rég hazavitt. az energiaital meg azért kell, hogy mindez hamarabb és többször történjen meg:)

mrs.starkey 2011.01.20. 10:28:24

@A Buszos Karesz: baszki, te mentél el mellettem kocsival anno, mikor ez az út mentén megtörtént velem???? és amilyen gyakorlott jégerfogyasztók voltunk, hárman lányok (hogy jutott eszünkbe jégerezni, a mai napig nem tudom), vodkanarival kísértük. egy egész üveg jégert...... aztán meg felkelni is alig bírtunk. még sosem csapott annyira arcon a családi ház fűtése mint akkor. azon a szilveszteren nem álltam fel a himnuszra. :)
eszembe jut az eset és hányingerem lesz... :)

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2011.01.20. 11:19:02

Basszus, tényleg lelki testvérek vagyunk, és tényleg üsstek le (moderáljatok ki) a belinkelt postjaimért, ha zavar, de tessék: lilakutyak.blog.hu/2010/10/11/bebaszo_suli_vi_energy_shot

Sz'al aki kevesebbet akar pisálni, az ihatja energy shot-tal, rétegezve, mert az annyival vagányabb. És akkor lehet nyugidtan sörözni közben, hogy a komló bejöjjön az alkohol meg a koffein mellé. Igazi paraszt változat a vodkába helyezett energiaital tabletta.

Egyébként ha sok, apró jég van a pohárban, akkor a Jäger csak natúr rálöttyintve is megáll az energiaital tetején.

@mrs.starkey: ha csak a Jägerrel van bajod, cseréld le valami másra, mondjuk a 80%-os Stroh rum megfelelő alternatívának tűnik, de a vodka vagy a tequila is jó. Vagy elegánsan konyakos kávé. Bár annak is durva a másnapja.

mrs.starkey 2011.01.20. 11:59:42

@lilakutyak: igazából az energiaitalt sem szeretem. :S tudom tudom, ne válogassak! de inkább most ez helyett egy light kólát kérek, ha nem sértelek meg titeket... :D:D:D

mrs.starkey 2011.01.20. 13:02:20

@lilakutyak: oké, ha már minden körülmények között inni kell, akkor rummal. :)

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2011.01.20. 13:15:54

@mrs.starkey: igen, minden körülmények között:) Remélhetően egy időre az utolsó spam jellegű hozzászólásom: Hamvas Béla mondta, inni bármikor, bárhol, bárhogyan: lilakutyak.blog.hu/2011/01/05/inni_barmikor_barhol_barhogyan

A whiskey-s pohárba rakott felespohárrol jut eszembe a búvárbarack. Egy feles barack poharastol egy tele korsó sörbe. Ahogy szép lassan keveredik, egyre ütősebb. Aztán a végén le lehet satuzni a maradékot.

mrs.starkey 2011.01.20. 13:35:24

@lilakutyak: van valami ehhez hasonló, tequila nemtommi a neve (mármint nem jut eszembe), feles tequila poharastul a pezsgőbe, befogni a pohár száját és összerázni, aztán egyből az agyba. tequila bumm, talán...

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2011.01.20. 14:56:44

@mrs.starkey: ja, tequila bumm. Még sosem ittam olyat, és azt sem tudtam, hogy a poharat is bele kell rakni. Mondjuk egy vastagabb falú hosszúpoharat biztos nem tör össze, és akkor a habnak is lesz hova fejlődni.

mrs.starkey 2011.01.21. 17:06:06

@lilakutyak: mínusz pohár. kiderült, h pohár nélkül. feles tequila és deci pezsgő, pohár száját totál befogni és közepes erősséggel a pulthoz/asztalhoz ütni egyszer és rábukni a pohár szájára, h a hab bele a szádba fejlődjön. :)

láthatnák egy személyit 2011.01.21. 22:24:50

üdv mindenkinek! egy baráti tanácsot megfogadva ezentúl nem csak törzsolvasok hanem kommentelek is.
ha baj van kint elintézhetjük:)

2011.01.21. 22:46:58

"Ez azért fontos, mert ismeretlen italként (nem mondom úgy, hogy kezdő fogyasztóként) meglepő eredményei lehetnek egy ilyen estének. Ennek részleteiről, hatásairól, stb. később lesz szó."

Ja, ahogy egy élő(?) klasszikus fogalmazta volt: "a thapasztalat, ecshécskhém, a thapasztalat!". :))

Amúgy ez a szervízprocentes rész nagyon büntetett. :D Úgy látom, Bandi bátyámat sem sűrűn tudják lehúzni a pultos cicák az északába a vörösdzsoni-árban elsütni próbált viszkiaromás szeszes italokkal...

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.01.22. 11:42:07

@láthatnák egy személyit: igen jól teszed, gyere, ülj le!

@tff: :D
Hát figyelni kell, az biztos is. Simán ér a lehúzás szerintem, de akkor dolgozzon meg érte keményen, érted, legyen okosabb, mint én!

Thresher 2011.01.23. 02:18:04

Ezt a energiaüccsi+pia kombót csak tényleg óvatosan gyerekek! *felemelt mutatóujj*

2 a dolog:
-Jagert mással keverni nálam a legalja... Azt egyszerűen nem szabad megrontani!
-Energia italnál nem mindegy, mi az. Sajnos nincsen szabály hogy a drágább jobb/gyorsabb, nálam a Hell a mértékegység, bár azzal is csak csínyjén, 330 milis doboztól már magamat látom felülről. 2 decis pont jó, de attól is meg mások látják a szentpétert.

Tudom, picsaduma, csak a máj regenerálódik, a szív kicsit neccesen. ;)

Thresher 2011.01.23. 02:26:45

Más:

Én 2 pohárral más trükköt ismerek, 2 egyforma átlátszó rövides, bele más-más színű pia, de mindegyik csurdig! Aztán egyik pohárra raksz egy kártyát, rászorítod, megfordítod a poharat, szájjal lefelé (a POHÁR szájával!!!) szépen rárakod a másik tetejére, és kihúzod a kártyád...Aztán nézed hogy keveredik a két pia. Meginni meg simán, visszarakod a kártyát a két pohár közé.

Megjegyzem szép látvány csak bizonyos pia kombóknál jön elő, sötét-világos, sűrűbb-hígabb.

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.01.23. 13:49:45

@Thresher: igazad van, figyelni kell.

Ezt a kocsmatrükköt élőben még nem láttam, de jól nézhet ki. Kb. mint a véres agy koktél :).

mrs.starkey 2011.01.23. 14:33:20

tegnap hallottam egy elmebeteg piát. ismerősöm nyáron strandos büfében dolgozott, volt egy arc aki rendszeresen jött, és a standard itala a korsóban kikért 4 deci sör és egy deci HÓKRISTÁLY! :D

Hurri Kán 2011.01.24. 12:04:45

Becsületes ember nem iszik rövidet energiaitallal... Long Islandot pezsgősvödörből igen, de az egy másik történet :D

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2011.01.24. 13:12:55

@gyvy: És karibi kávét szabad inni? Külön szabad inni rövidet és kísérőnek energiaitalt? És miért pont a becsületesség a kritérium? A koffein-alkohol kombó csalás? Mer'a az, ugye, a Long Islandben is ott van, igaz más arányban.

Hurri Kán 2011.01.24. 13:14:55

@lilakutyak:
Mert én így döntöttem :D

Karibi kávét szabad inni de csak páratlan heteken, nyugat felé fordulva és egy lábon állva. Máshogy nem fejti ki kedvező élettani hatását :D

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2011.01.24. 15:00:47

@gyvy: Köszönöm a megnyugtató választ. Ezentúl csak tömény-kávé kombót iszom, a taurint meg a multivitamint meg beveszem sutyiban tabletta formájában a budiban:)

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.01.24. 15:10:09

@lilakutyak: @gyvy: ilyen úriaSSan mondjátok, hogy feles házi felöntve egy erős presszóval, ugye?

Hurri Kán 2011.01.24. 15:12:09

@Atlétás Bandi:
Kiskoromban asztal körül kergettek ha nem ilyen választékosan fejeztem ki magam. Illemhelyen nevelkedtem, ez van :D

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2011.01.24. 15:49:33

@Atlétás Bandi: dehogyis, ez egy igen finom, különleges minőségű brazil kávékeverék, lassan, franciásan pörkölve, hogy az aromák megörződjenek, aztán bele a egpuccosabb barnacukor, legalább 50 éves rumokat tartalmazó, komoly barna rum, jég, tejszín, shakerben összerázva. Kultúremberek vagyunk, nem alkoholisták, vagy ha mégis, az a kultúra hozadéka:)

mrs.starkey 2011.01.24. 19:49:43

@lilakutyak: egy fesztiválon hallottam egy lecsúszott rocker-arctól: "kedvenc italom a vodka-kávé!" (a részeg akcentust nem tudom hogyan érzékeltessem, de azzal az igazi.:D)

lilakutyak · http://lilakutyak.blog.hu 2011.01.25. 13:29:05

@mrs.starkey: na ezen a ponton kellene beavatkoznia az önjelölt népművelőnek, valahogy így:
- Ígyá' inkább Blekk Rássönt, tesó! Kávé helyett kávélikőr, több alkohol, ugyanaz az íz.

mrs.starkey 2011.01.26. 22:29:05

de hééééjjjj, mi van már????? :D:D

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.01.27. 09:05:14

@mrs.starkey: a Karesz úgy benyomott, hogy napok óta alszik, én még posztolnÁk, de annyira megunhatatlan, ahogy filterezős fényképeket készítünk a haverokkal az ájult Kareszról, hogy alig marad idő :).

mrs.starkey 2011.01.27. 10:49:25

@Atlétás Bandi: oké, ezt csak azért hiszem el, mert láttam fácsén, h tegnap volt a szülinapja, szóval adok neki pár napot a regenerálódásra. de azért szedd már össze magad kareszkám...
(a képeket meg ide kérjük feltölteni! :D)

A Buszos Karesz 2011.01.27. 20:58:22

@Atlétás Bandi: @mrs.starkey: hétvégén lesz poszt, meg lehet nyugodni. annyi a meló, hogy a szakállamat fonom be. most nyugtattam meg magam kis szilvóriummal meg barnasörrel. nem gyerekjáték ez, én mondom.

2011.01.27. 22:05:58

@Atlétás Bandi:

Az tervbe van amúgy, hogy Bandi bátyámékat is meginterjúvolják valami ilyen kozmogörl trendmagazintól? Lehetne ott terjeszteni az italkultúrát rendesen, meg a Karesz is fevehetné végre újra a műszálas, fekete ballagós öltönyét a vajszínű mokasszinnal.

Bár attól félek, hogy egy-két halálfejes töménségű bugyioldó koktél után a riporter kishölgy is mikrofonvégre lenne ott kapva kheményen...

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2011.01.28. 09:01:58

Én 2-3 Red Bullt is megiszok, ha másnaposan neki kell indulni bulizni, szóval lehet, hogy én vagyok immunis rá, de nekem 1 energiaital nem energiaital.:)

mrs.starkey 2011.01.28. 11:52:13

BOLDOG NÉVNAPOT KARESZ! na most akkor mindenki a vendéged!

2011.01.28. 13:26:00

@mrs.starkey:

Névnap? Ivó napot ünneplünk? :)

Csatlakozom én is a jókívánságokhoz, igyon a Karesz egy kisfröccsöt, vagy amit gondol, írassa az enyémhez a pultnál!

Imiface · http://zenezenezene.blog.hu/ 2011.01.28. 15:56:48

"Tanult élvezet": ez mennyire találó!!!

Végülis senki sem születik úgy, hogy azt gondolja, hogy "De jó lenne inni egy fekete színű, kesernyés ízű valamit, amitől az első liter után először szédülök és kavarog a gyomrom, később feketét hányok, majd másnap olyat szarok, mint egy kapanyél." De aztán megtanulja az ember, vér és veríték árán.

mrs.starkey 2011.01.28. 19:10:16

@tff: jó, akkor egy bambira én is meghívlak, de aztán visszahívsz!!!

mrs.starkey 2011.01.28. 19:11:22

@tff: mármint a karesz, haha. :)

A Buszos Karesz 2011.01.28. 19:17:41

@mrs.starkey: @tff: köszönöm a jókívánságokat! igazán jól esik:D remélem, tudjátok mi esne még igen jól:DD

tff, báttyám, annyit _elmondanák_, hogy szemtelenül jóképű fiúk vagyunk a Bandival. ha kicsit jobban beindul a blágg, meg nem lesz ilyen kheszisok a meló, nem elképzelhetetlen egy két celebparty, ilyen Story magazin, Cosmo, Best szintű, alapvető. Lehet, bejátszik majd kis fújatás is az öreg Karcsi bácsinak:D

amúgy az öltözék kurvára beüt, amit írtál:D még a szöszmöszjakó azért ráficcen ebben a kurva időjárásban:D

mrs.starkey 2011.01.28. 19:29:31

@A Buszos Karesz: a storyban úgyis szoktak képösszeállítást csinálni mindenféle partikról... háháháhá, látom lelki szemeimmel azt az oldalt, esküszöm....... :D:D:D

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.01.28. 22:40:01

@tff: @mrs.starkey: @A Buszos Karesz: nemtom, inkább a Karesz az ilyen címlapokon duckfészelve pózoló, sztem intézze ő az újságírópunettikAt :).

@Imiface: valamennyi tolerancia a koffeinnél is kialakul. Figyelni kell ezzel azért nagyon!

2011.01.28. 23:21:42

@A Buszos Karesz:

Ofkórz, tudjuk, mi az álmod, de gondolom, a Bandi bá már megvette neked neved napjára a régóta kinézett, fosbarna alapon söröskorsós nyakkendőt. A pinarózsaszín inghez társítva az olyan trendineszt és eszkluzivitást kölcsönöz majd a megjelenésednek, kiegészítve az öltönyt meg a súzt.
Ha egy ilyen kollekcióban ántrézol a Bíszeven szinglipartijára, csak úgy sikoltozva fogják mardosni az irodaházak tündérkei a kékerest egymás szájából a véce rejtekében...

mrs.starkey 2011.01.29. 01:13:47

@tff: olvasás közben mosolyogtam, mosolyogtam, mosolyogtam majd a VÉCE szónál lefordultam a székről. köszi. :):):):)

2011.01.31. 21:00:10

@Atlétás Bandi:

Csak nem a Karesz randivonalas profilképe ez itt?

antiduckface.com/post/3032214688/um-fuck-were-pretty-scared-of-this-one#disqus_thread

Amúgy mi ez a punnyadás? Bandi bátyámék flopiról bútolnak a szombat esti ereszdelahajamat után? :)

mrs.starkey 2011.01.31. 23:00:31

@tff: én már nem is merek megont szólni, azt mondták h hétvégén lesz poszt, hát a hétvége elmúlt de mindegy... :)

2011.01.31. 23:02:46

@mrs.starkey:

Azt nem mondták, hogy melyik hétvégén. :) A remény hal meg utoljára... :)

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.01.31. 23:48:58

@mrs.starkey: @tff: mondanÁk valami igen frappánsat, csak hát az a helyzet, hogy kurvára igazatok van :)

mrs.starkey 2011.02.01. 00:08:04

@tff: tehát itt a trükk! :):):):)
@Atlétás Bandi: én megbocsájtok, csak húzzatok bele a posztírásba. :)

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.02.02. 14:10:43

@mrs.starkey: bele van húzva, kaptál csajos piát a Karcsi bácsitól! :D

2011.02.02. 19:20:11

@mrs.starkey:

Egy igazi dzsentlümen ez a Karesz, tudtam is. :) Az a fajta régivágású úriember, aki papírzsepivel, eltartott kisujjal fogja a szolgálatit brunyáláskor. Lányos mamák álma, kissztihanddal és cuppanós kézcsókkal köszön. Kiváló párti lenne neked otthonra. :)

mrs.starkey 2011.02.02. 19:30:09

@tff: hát azzal valóban kezdi magát belopni a szívembe, h csak szóltam h szeretnék lánypiát és írt nekem egyet... ;)

A Buszos Karesz 2011.02.03. 21:25:03

@tff: ez a kép, bazmeg:DDD egyébként a jellemzés is találó. diszkrét barbon illata csak úgy símogatja a drága anyóspajtások lelkét. kézcsókkor a szakáll sem bök annyira:D (az a jó anyós, amelyik annyi idős, mint én) :D
@mrs.starkey: mindent a drága kis hölgyekért, szavamra:)

2011.02.03. 21:59:13

@A Buszos Karesz:

Na azért kis cigánykondi beleférne még szerintem, már csak a valószínűsíthető kancsöcsök okából kifolyólag is... :)

mrs.starkey 2011.02.03. 22:12:11

@A Buszos Karesz: "anyósig" eddig két fiúval jutottam a... ööö... khhhhmmm... háromból. xD:D:D:D
@tff: kancsöcs!!!! leírva még csúnyább!!!!

A Buszos Karesz 2011.02.03. 22:44:03

@tff: jó lenne a sima kondi is.:D feljött most kis zsír az ünnepek alatt. gyúrni kell menni, ez nem lehet kérdés. susogós focistabermudába betűrt barázdás atlétatrikó, tüdőig felhúzott sportzokni(lehetőleg az a keresztbetett teniszütős), nagynyelvű pumpás Rdidabok magasszárú cipő. de javíts ki nyugodtan, ha nem ez az autentik szett:DD

kis ámerikás cigánykondi (bár biztos ismered):
www.youtube.com/watch?v=FGDZYxE-yZg

2011.02.03. 23:00:32

@A Buszos Karesz:

Ha cigáNkondi, akkor már bejövősebbek az ilyen suna pozitív, árja amazonok, már csak a zesztétikai élvezet végett is, érted: :)

www.youtube.com/watch?v=O1T1hKHV8Bw

Ilyen asszonpajtás kéne otthonra! Na ez aztán tudná cipelni a zakciós, 99 forintos lővenbroj rekeszeket hazafelé a verebes teszkóból, az kurvaélet! :D

mrs.starkey 2011.02.03. 23:02:06

@A Buszos Karesz: én KÖSZÖNÖM ezt a videót!!!!!!!!!!! :)

2011.02.03. 23:05:45

@A Buszos Karesz:

Hát Kareszkám, csalódtam benned. Én inkább meg se ismernélek téged magasszárú sportcipőben a fitenszbe, elfordulnák, érted. Az igazi hardkór arcok mindig is a kétszáz forintos, tépőzáras kínai műanyag strandpapucsba, mezítláb nyomják a szabadsúlyos edzéseket kheményen! :D

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.02.04. 09:48:19

@tff: így van, lépő teljeSSen felesleges a bicózáshoz meg a fekvenyomáshoz.

Néha súlyzó se kell, csak lenéz az ember a JÁTSZIRA: www.youtube.com/watch?v=pfsTKfUT-RQ

2011.02.04. 16:20:40

@Atlétás Bandi:

BiciGlizés, az fontos! Pláne így karácsony után, amikor le kell dolgozni a bájglit a standszezonig, nincs mese.

Csak nem rá van kattanva Bandi bátyám is újabban erre a saját testsúlyos gyurmára? Jó móka az, óccsó, na meg nem kell folyton a köLkökkel küzdeni a bicepszpadért, meg az ilyen Gatorade-bajnok klubbozókat kerülgetni a fitneszbe. Amúgy a Convict Conditioning (magyarul Fegyencedzés címen jelent meg), az megvan?

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.02.08. 07:49:28

@tff: azért nekem elég nagy hippiskedésnek tűnik ez, azért mégis jobb, amikor zörög a vas, meg pakolod az ananászkarikákat A Teremben.
Ahogy nézem, hazai blogok is írtak erről az edzésről, és ilyen mittomén, természetes gyurmázás, meg hasonló hülyeségeket pakolnak rá. Kicsit olyan, mint a magyar gangstarap :).

mrs.starkey 2011.02.08. 10:12:48

@Atlétás Bandi: nekem azt mondták, h ezt nem lehet természetes úton elérni, hanem mindenképp kell valamit szedni vagy szúrni hozzá. pedig szerintem elegendő pár év a börtönben, ahol minden nap nyomatja. :)

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.02.08. 10:46:52

@mrs.starkey: vki szerint piálás nélkül is lehet táncolni, szóval óvatoSSan érdemes hinni ezekben a természetes gyúrás ügyekben, érted :D

mrs.starkey 2011.02.08. 14:56:27

@Atlétás Bandi: egyébként amúgy a gyúrás buzis. már úgy értem, az komolyan program, hogy két férfi elmegy együtt gyúrni és egymás félmeztelen testét stírölik hogy tegnapelőtt óta mennyit nőtt a karjuk (semennyit.) és a befeszített hasizmuk hány kockából áll (egyből.)???? ha meg már kinéznek valahogy, akkor irigykedni a másik testére... hát, ez elég langyi. egyedül menni még csak csak, de az is gáz, hogy állandóan magát nézi a tükörben egy férfi...

Hurri Kán 2011.02.08. 15:25:43

Ugyan nem klasszikus energiaital-rövid kombó, mégis kikérném az etilológiai szaktekintélyek véleményét az alábbi kérdésben: kevert-Durbints sógor kombináció.

Jó pár éve, Tisza-túrán Tuzséron ittuk, még ez volt a két legelfogadhatóbb pia a vegyesboltban.
Annyira másnaposak voltunk tőle, hogy kb. délután kettőig homokvárat építettünk mert nem bírtunk kenuba ülni :DDD

2011.02.08. 18:33:35

@mrs.starkey:

Ne már, az Eiffel-torony ökörsütés közben, na az a buzis, nem a gyúrás. :))

Amúgy a legtöbb férfi szerintem inkább a combbal tárogató, izzadt kiscsajok p.ját stíröli a fitneszbe, ha már az esztétikai élmény is szempont az edzés mellett. :o)

2011.02.08. 18:45:30

@Atlétás Bandi:

Jaja, mindkettőnek van létjogosultsága. Mondjuk tényleg jó lenne tudni, hogy is megy ténylegesen az ilyen kóterkondi Baracskán vagy a pálhalmi univerzitász államilag finanszírozott 5 éves képzésén, Bandi bátyám talán ismer ilyen arcokat az északából... Kiadhatnának ők is egy ilyen ungarise börtöngyúrós könyvet, aztán menne a risztelés (nem kérek sok royaltit az alapötletért. :D)

Ez a fegyenckondis háttérsztori tényleg kb. olyan hiteles, mint a Pazgyera bácsi taiwani TAG Heuer vekkere, amit a Taúnió intézett neki 15 rongyé' valami vietnámi fazontól. Tényleg, mi lehet most az öreggel? :(

mrs.starkey 2011.02.08. 18:46:04

@tff: tudom, még igazából senki nem értette meg ezt a gondolatmenetemet. :) pedig a férfiak egy idő után hiúk meg önimádók lesznek a gyúrástól, onnan már igazán csak egy lépés a körömlakk és a műszempilla.
de fordítva is, a gyúrós nők (mármint nem a fogyókúrázók, hanem az ilyennel direkt foglalkozók, mint pl. béres alexandra) meg egyre férfiasabbak lesznek, számomra az nem okés, ha egy nő a befeszített izmait nézegeti (biztos azért mert nekem nincs).
de így már érthetőbb a levezetésem? nem, tudom h nem. :D:D:D:D

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.02.09. 00:08:30

@tff: leginkább a törölközővel meg a fingófával gyúrás megy, én úgy tudom. Ha a törölközőt jó szorosra összecsavarod, akkor ilyen rúd szerű eszköz lesz belőle, azzal ketten már lehet bádizni, az egyik húzza bicóból, a másik meg ellentart, az helyettesíti a súlyt. Meg hát ökölbe szorított kézen fekvőt nyomni mindig lehet.

A Gazsi bácsi szerintem úgy várja a tavaszt, mint talán senki, akkor nincs ez a baszott hideg, kevesebb energia fogy, meg remélhetőleg a Dénes Úr is megmarad idén is az az áldott jó ember, aki tavaly volt, reméljük az erőforrás táblázatában a tujaültetési szakemberek fülön ott van még a Gazsi bácsi.

@mrs.starkey: nem a tevékenységek buzisak, hanem max. az emberek, így a gyúrás sem az :)

@gyvy: hát ez aztán külön-külön is brutál másnap, kemény lehet együtt. A Karesszel szakmáztunk már valamennyit főleg a Kevertről, szerintem annál mocskosabb palackozott ital itthon nem kapható. Egy ilyen Kocsmárosné meg Durbints sógor jellegű asztalival még puttóbb italnak hangzik, nem ígérem meg, hogy megkóstolom :D

mrs.starkey 2011.02.09. 12:47:44

@Atlétás Bandi: egy unokatestvérem börtönőr, most már megkérdezem tőle, h hogyan nyomják a böriben. én azt gondolnám, hogy vannak súlyzók meg gépek meg minden, vagy ez csak az amerikai filmekben meg sorozatokban van így? :)

Atlétás Bandi · http://azelott.blog.hu/ 2011.02.09. 17:25:16

@mrs.starkey: egyedül vagy ketten gyúrni bármikor lehet, súlyzózni meg csak akkor, amikor engedik

Vágási Matyi 2011.03.14. 03:18:54

2 dekás hubi + redbull pörgött régebben néha, pár évvel a sör-jéger kombós alapozások előtt.
Szép idők voltak, na.
süti beállítások módosítása